Fönsterputs för privatpersoner

Daniels Fönsterputs erbjuder en högkvalitativ och pålitlig fönsterputsningstjänst som är skräddarsydd för dig som privatperson. Vi förstår att ditt hem är din fristad, och vi strävar efter att förhöja dess skönhet och komfort genom kristallklara fönster. Oavsett om du bor i en lägenhet i centrum eller ett hus i förorten, tar vi oss an varje uppdrag med samma passion och professionalism. Våra erfarna och välutbildade fönsterputsare använder sig av bra rengöringsprodukter för att säkerställa ett fläckfritt och miljövänligt resultat.

Ring eller skicka en pris/offertförfrågan så kommer vi överens om ett pris och datum som passar er. Vi är naturligtvis ansvarsförsäkrade och innehar F-skatt.

Rutavdrag – Betala halva arbetskostnaden

RUT-avdraget (Rengöring, Underhåll och Tvätt) är en skattereduktion som gör det möjligt för privatpersoner att dra av en del av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive fönsterputsning. Du som privatperson kan få ett mycket fördelaktigt pris genom rutavdraget, du betalar endast halva arbetskostnaden. 

RUT-avdraget Regler

Du måste vara skatteskyldig i Sverige för att ha rätt till RUT-avdrag. Endast arbetskostnaden är avdragsgill, inte material eller resekostnader. Du kan maximalt göra avdrag för 50 000 SEK per år om du är under 65 år. För de som är 65 år och äldre är det maximala beloppet 50 000 SEK för RUT-tjänster och ytterligare 50 000 SEK för ROT-tjänster, totalt 100 000 SEK.

Daniels fönsterputs

Varför välja oss?

  • Vi har lång erfarenhet inom branschen
  • Vi är flexibla och vi jobbar när det passar dig
  • Vi förhåller oss till nöjdkundgaranti
  • Vi är ansvarsförsäkrade och innehar F-skatt

 

Har du fått repor i glaset?

Om ni har repiga fönster, kanske repor efter fönsterputs så kan vi hjälpa er.

Vi utför borttagning av repor. Vi reparerar och polerar bort repor, slitningar, graffiti och kalk på alla typer av glas.
Kontakt oss redan idag för en offert!

Fönsterputsning för
Privatpersoner & Företag

Vi erbjuder fönsterputsning från små till stora projekt.