Fönsterputs – Vi erbjuder alla
företag att se bra ut

På Daniels Fönsterputs strävar vi efter att möta de unika behoven hos varje företag vi samarbetar med. Oavsett om ni är en bostadsförening, ett äldreboende, en detaljhandel eller ett kontorskomplex, så kan vi erbjuda en skräddarsydd tjänst. Ingen uppdrag är för litet eller för stort för oss – vi putsar allt från skyltar och skyltfönster till stora och höga glaskomplex.

Vår kärlek till det vi gör driver oss att ständigt utvecklas och förbättra våra metoder. Därför har vi investerat i den senaste teknologin inom fönsterputsning och fasadtvätt. Vi använder inte bara traditionella metoder, utan även avancerade lösningar som filtrerande rent vattenmaskiner. Dessa maskiner möjliggör en effektiv och noggrann rengöring av höga och komplicerade glasstrukturer, samt skyltar och fasader.

Ring eller skicka en offert/prisförfrågan så kommer vi överens om ett pris och datum som passar. Vi är naturligtvis ansvarsförsäkrade och innehar F-skatt.

Våra företagstjänster utöver klassisk fönsterputs

Fasadtvätt – För en skinande och representativ exteriör.

Höga glaskomplex – Med vår avancerade utrustning kan vi nå de mest svåråtkomliga platserna.

Skyltfönster – Vi ser till att ditt skyltfönster är i toppskick, så att du kan presentera ditt företag från sin bästa sida.

Varför välja oss?

  • Vi har lång erfarenhet inom branschen
  • Vi är flexibla och vi jobbar när det passar dig
  • Vi förhåller oss till nöjdkundgaranti
  • Vi är ansvarsförsäkrade och innehar F-skatt

 

Har du fått repor i glaset?

Om ni har repiga fönster, kanske repor efter fönsterputs så kan vi hjälpa er.

Vi utför borttagning av repor. Vi reparerar och polerar bort repor, slitningar, graffiti och kalk på alla typer av glas.
Kontakt oss redan idag för en offert!

Fönsterputsning för
Privatpersoner & Företag

Vi erbjuder fönsterputsning från små till stora projekt.