Polera bort repor i fönsterglas

Sedan 2017 har Daniels Fönsterputs utökat vår expertis genom att utbilda oss inom borttagning av repor i glas. Denna satsning har gjort oss till ett fantastiskt alternativ inom detta fält. Förutom att ta bort repor, har vi även blivit experter på att polera bort slitningar, graffiti och kalkavlagringar på både fönster och andra typer av glas, inklusive dörrar och skyltfönster.

Vår tjänst har många fördelar, inte minst i form av tids- och kostnadsbesparingar för våra kunder. Att reparera och polera ett befintligt fönster kan vara betydligt mer ekonomiskt än att byta ut det helt och hållet, särskilt med tanke på arbetskostnader och materialkostnader som kan uppstå vid utbyte. Vi gör alla typer av arbete från små till stora jobb, repor i enstaka glas till stora projekt där flera fönster skadats. Från privatpersoner till företag och försäkringsbolag. Återställning av glas gynnar också miljön bättre än nyproduktion av glas.

Så om du står inför problem med repade eller skadade fönster, eller om du helt enkelt vill ge dina fönster en uppfräschning, tveka inte att kontakta Daniels Fönsterputs. Vi ser fram emot att leverera exceptionella resultat som inte bara möter, men överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss redan idag för en offert!

Vanliga frågor och svar om att polera bort repor i fönsterglas

Vad kostar det att polera bort repor?

Det kan variera på grund av många olika faktorer. Exempelvis hur djup repan är, hur lång och bred den är. Kontakta oss och begär en offert så kan vi ge dig en specifik prissättning för just din situation.

Kan man polera fönsterglas?

Ja, det går att polera fönsterglas för att ta bort mindre repor och skavanker. Polering är en process där en speciell sorts slippapper eller poleringsmedel används för att jämna ut ytan och ta bort eller minska synligheten av repor. Det är dock en delikat process som kräver rätt verktyg och expertis, så det rekommenderas ofta att anlita en professionell tjänst för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi på Daniels Fönsterputs är experter på detta och hjälper dig gärna, kontakta oss idag.

Hur djupa repor kan man polera bort?

Djupet på reporna som kan poleras bort från fönsterglas varierar beroende på flera faktorer som glasets typ, tjocklek och den poleringsteknik som används. Generellt sett kan mindre, ytliga repor ofta poleras bort helt, medan djupare repor kan vara svårare att få bort.

Vad repar glas?

Det finns olika faktorer som kan repa glas. Oftast beror repor på mänskliga faktorer, men kan också skapas av tuffa väder förhållanden som kraftig blåst, då grenar eller andra förmål träffar fönstret. Det är vanligt att folk inte lägger mycket energi på deras teknik, verktyg och rengöringsmedel vid fönsterputsning, detta kan orsaka mindre repor och slitage. Vi på Daniels Fönsterputs är experter på fönsterputs och att fixa repor i fönsterglas. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Kan man polera bort repor?

Ja, det går ofta att polera bort mindre repor från fönsterglas. Processen innebär att man använder ett speciellt slipapper och poleringsmedel för att jämna ut och ta bort den repade ytan. Vi på Daniels Fönsterputs är experter på att polera bort repor på fönsterglas och hjälper dig gärna med detta. Kontakta oss idag!

Fönsterputsning för
Privatpersoner & Företag

Vi erbjuder fönsterputsning från små till stora projekt.